Sot në orën 19:30 do të fillojë faza e pestë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës. Kështu bëri të ditur sot kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Sipas tij, monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv./21Media