Ky është edicioni i 28-të

Ky është edicioni i 28-të

Sot në Gjilan fillon manifestimi kulturor mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2019”. Ky është edicioni i 28-të, që organizohet nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, që u kushtohet të gjithë dëshmorëve të rënë në luftën për liri.

Agjenda e aktiviteteve:

Ora 10:00 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve dhe te lapidarët e shtatoret në qytet,

Ora 10:30 – Vizitë në Kazermën e FSK-së në Gjilan,

Ora 11:00 – Vizitë në familjen e Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës,

Ora 17:00 – Ndezja e flakadanit të “Flakës…”, para shtatores së heronjve Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha.