Sot jepet premiera e shfaqjes "Aventurat e reja të Don Kishotit" nga Tariq Ali e me regji të Dino Mustafic

Sot jepet premiera e shfaqjes “Aventurat e reja të Don Kishotit” nga Tariq Ali e me regji të Dino Mustafic

Në këtë shfaqje Don Kishoti vjen si një person romantik dhe përfundon si një person që lufton për të drejtat e njeriut, si aktivistët e sotëm.

Në këtë shfaqje me rolet e tyre do të paraqiten aktorët: Shkelzen Veseli, Armend Smajli, Blin Sylejmani, Ard Islami, Ylber Bardhi, Gresa Pallaska, Adrian Morina, Dukagjin Podrimaj, Semira Latifi, Kumrije Hoxha, Shengyl Ismajli, Fatlume Bunjaku, Molikë Maxhuni, Sheqerie Buqaj.

Shfaqja jepet sot në Teatrin Kombëtar të Kosovës në ora 21:00 ndërsa repriza e parë me 20 qershor, në ora 21:00./21Media