Prezantimi i pakove informuese

Prezantimi i pakove informuese

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor do të bëjë prezantimin e pakove informuese për procedurat e lejeve ndërtimore.

Në këtë punëtori do të prezantohen të gjitha reformat dhe lehtësirat informuese mbi procedurat për leje ndërtimore, inspektimt dhe të pajisjes me certifikatë për ndërtime të rrezikshmërisë të ulët dhe të mesme.

Kjo mledhje do të mbahet në ndërtesën e “Hotel “Emerald”, duke filluar nga ora 11:00./21Media