Argjentinasi ka nënshkruar kontratë trevjeçare

Argjentinasi ka nënshkruar kontratë trevjeçare

Skuadra angleze e futbollit Southampton ka konfirmuar se ka emëruar Mauricio Pellegrino për trajner të ri.

Argjentinasi ka nënshkruar kontratë trevjeçare dhe është shprehur i lumtur që ka kaluar në radhët e ekipit anglez.

“Jam shumë i lumtur që jam bërë trajneri i ri i Southampton”, ka thënë Pellegrino, i cili më herët ka shërbyer si trajner në Valencia.