Pas bastisjes disa orëshe Krasniqi u arrestua dhe u dërgua në Hagë

Pas bastisjes disa orëshe Krasniqi u arrestua dhe u dërgua në Hagë

Është arrestuar ish- eprori i lartë i UCK-së, Jakup Krasniqi me urdhër arrest të Prokurorisë Speciale dhe u dërgua për  për në Hagë, pas një bastisjeje 10 orëshe në shtëpinë e tij në Prishtinë. (Teskti- B.YARIQI, kamera- L.FANA -O.BYLYKBASH-V. DEMIQI )/21Media