Çfarë deklaroi avokati Taulant HODAJ, i akredituar në Gjykatën Speciale, në intervistën për RTV 21

Çfarë deklaroi avokati Taulant HODAJ, i akredituar në Gjykatën Speciale, në intervistën për RTV 21

Gjykata Speciale nuk ka dhënë detaje nëse është ngritur aktakuzë ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, duke thënë se derisa një aktakuzë të bëhet publike, ajo mbetet konfidenciale. Gjykata ka thënë se konfidenciale mbesin edhe procedurat që lidhen me shqyrtimin e aktakuzës.
Për të diskutuar në këtë temë, i ftuar në studio është avokati i akredituar në Gjykatën Speciale, Taulant Hodaj . Bisedën e zhvillon kolegu Burim Zariqi./21Media