Mbrojtja e krerëve të UÇK-së këmbëngul për shtyrjen e fillimit të gjykimit

Mbrojtja e krerëve të UÇK-së këmbëngul për shtyrjen e fillimit të gjykimit

Avokatët mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-sësor, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit në konferencën e dytë mbi ecurinë e çështjes gjyqësore këmbëngulën që të shtyhet fillimi i gjykimit në Hagë. Kërkuan që gjykimi ndaj ish-eprorëve të UÇK-së të fillojë pas 18 muajsh. Prokuroria, ndërkaq tha se në muajin korrik mund të përfundojnë hetimet dhe në muajin shtator të vitit 2021 do të jenë gati për proces gjyqësor./21Media