Bundesliga rinisë në javën e ardhshme

Federata dhe klube planifikojne rikthimin e futbollit Evropian, duke paralajmëruar vazhdimin e garave të Ligës së Kampionëve. Bundesliga rinis në javën e ardhshme,  ndërsa anglezët dhe italianët po bëjnë përgatitjet e fundit.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media