Karantina dhe kujdesi vlerë e sportistëve

Karantina dhe kujdesi vlerë e sportistëve

Rritet numri i sportistëve të infektuarë me coronavirus . Vazhdohet me karantinë si dhe me përgatitje për rikthim sa më të shpejt në aktivitete sportive . Covid 19 vështerëson  jetën sportive në mbarë botën ./21Media