Asociacione dhe klube përgatiten për të dalë nga izolimi

Asociacione dhe klube përgatiten për të dalë nga izolimi

Në qershor pritet të rinisin aktivitetet sportive në vend.
Për gjendjen aktuale dhe rikthimin e mundshëm të sportit, ndjekim një bisedë të shkurtër qe me drejtorin e Departamentit të Sportit, Ibër Alaj, e ka zhvilluar kolegu Tomor Grabovci./ 21Media