Të njëjtën kohë duken edhe qesharake

Të njëjtën kohë duken edhe qesharake

Disa njerëz janë të guximshëm të bëjnë ndryshime  me flokët e tyre.

Por, jo të gjithë kanë të njëjtin perceptim se çfarë është e mirë dhe çfarë nuk është.

Nganjëherë, përfundoni duke parë stile të ndryshme të flokëve që iu bëjnë t’i shikoni dy herë. Këto eksperimente janë qesharake dhe interesante.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga këto stile të flokëve që do iu lënë me gojë të hapur. /21Media