Stilet e flokëve ndryshojnë thuajse çdo vit. Dikur ishin në modë stili i flokëve më të fryra, dredha elegante, apo të kthyera në një anë.

Varësisht nga koha dhe vendet edhe stilet e flokëve ishin të ndryshme, dhe kur i shikoni tash mund të befasoheni

Në fotografitë më poshtë i gjeni disa stile të flokëve që dikur ishin në trend. /21Media