Ai dhe kolegët e tij rregullojnë falas dhëmbët

Ai dhe kolegët e tij rregullojnë falas dhëmbët

Të gjithë mund të jenë superhero i përditshëm, pavarësisht profesionit të tyre. Shembulli i përsosur që ilustron se kjo histori është praktike, jo vetëm teorike, është dentisti brazilian Felipe Rossi.

Ai themeloi OJQ-në “Por1sorriso” dhe udhëton në botë, duke rikthyer buzëqeshje tek disa nga njerëzit më të varfër në planet. Ai dhe kolegët e tij rregullojnë falas dhëmbët, transmeton rtv21.tv.

Këtu janë disa nga fotografitë frymëzuese dhe të bukura që tregojnë se si njerëzit dukeshin përpara se Rossi të arrinte t’i ndihmonte ata, dhe si dukeshin më pas.

Fotografitë tregojnë se sa dentistët mund të ndihmojnë në rivendosjen e besimit të njerëzve dhe t’u japin atyre shpresë për të jetuar jetën e tyre dhe të synojnë më lart.

Bëni gati të buzëqeshni. Shumë!/21Media