Asgjë nuk do ta ndalojë atë në realizimin e ëndrrave

Asgjë nuk do ta ndalojë atë në realizimin e ëndrrave

Ky valltar është me të vërtetë inspirues! Këmba e valltarit me emrin Motha, u amputua kur ishte vetëm 11-vjeç, pasi u diagnostifikua me kancer. Ai ëndërronte të bëhej futbollist profesionist. Por, ai e donte gjithmonë muzikën. Dhe gjeti pasionin për muzikën. Tani ai vallëzon për teatrin e Vuyanit.

Ai pohon se has në shumë vështirësi, për shkak të këmbës së amputuar.

Kur ai nuk merret me vallëzim, ai e shfrytëzon kohën si folës motivues në publik në fusha të ndryshme. Këtë e bën me qëllim për t’i thyer paragjykimet shoqërore, transmeton rtv21.tv

Kjo është storie shumë inspiruese./21Media