Sivjet pritet të përfundojë projekti

Sivjet pritet të përfundojë projekti

Strehimorja për katastrofat natyrore nga ky vit do të strehojë veprat e artit, koleksione të vlefshme publike.

Ky objekt që gjendet në lagjen “Bregu i Diellit” momentalisht sipas drejtoreshës së Galerisë Kombëtare, Arta Agani, ende nuk i plotëson kushtet. Sipas saj, kërkesat që ia kanë drejtuar institucioneve është të largohet lagështia dhe të rregullohet ndriçimi.

Edhe pse ende nuk ka një datë të saktë kur kjo strehimore do të shndërrohet në Strehimore të Artit, kjo siç thotë Agani do të jetë një zgjidhje e përkohshme. / 21Media