Stresi është padyshim ndjenja që na shoqëron gjatë gjithë kohës në jetën moderne

Stresi është padyshim ndjenja që na shoqëron gjatë gjithë kohës në jetën moderne

Shkenca e ka vërtetuar se shumë sëmundje kanë si burim stresin, prandaj këshillohet që të bëhet kujdes dhe të gjenden mënyra për ta menaxhuar atë.

Tashmë, astrologjia ka konfirmuar se stresi është faktor kryesor edhe në numrin e ëndrrave që ne shohim kur jemi në gjumë.

Madje, ata thonë se sa më shumë të stresuar që jemi aq më shumë ëndrra shohim.

Këto ëndrra kanë shumë mundësi që të kthehen në makthe dhe të mos bëjmë një gjumë të qetë.