Familja 20 anëtarëshe  Zeqiraj jeton nga blegtoria

Familja 20 anëtarëshe  Zeqiraj jeton nga blegtoria

Në fshatin Studenicë të Istogut po ruhet fondi i deleve. Familja 20 anëtarëshe Zeqiraj jeton nga blegtoria dhe bujqësia. Ka siguruar mbi 500 krerë dele dhe 20 lope qumështore. (Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media