Pas tërmetit, Shqipëria është përfshirë nga një stuhi e fuqishme reshjesh shiu

Pas tërmetit, Shqipëria është përfshirë nga një stuhi e fuqishme reshjesh shiu

Sasia më e madhe e reshjeve është regjistruar deri më tani në qarkun e Lezhës me 53.0 mm, SHkodrës me 26.0 mm dhe Tiranës me 20.0 mm.

Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut ka pasur përmbytje në Tiranë e Lezhë.

Përmirësimi i situatës pritet që të vijë pasditen e ditës së martë.