Stuhia shkaktoi edhe probleme të tjera

Stuhia shkaktoi edhe probleme të tjera

Si pasojë e stuhisë që ka përfshi Rio de Janeiron, së paku katër persona kanë humbur jetën dhe disa spitale kanë mbetur pa energji elektrike, njoftuan sot zyrtarët vendor.

Autoritetet njoftuan se dy persona humbën jetën kur u shemb kulmi i një shtëpie, një person humbi jetën pasi u hodh nga stuhia dhe një kur një pemë ra mbi makinën e viktimës.