Prishje e motit në Shqipëri

Prishje e motit në Shqipëri

Qyteti i Vlorës është përfshirë nga stuhi dhe rebeshe shiu këtë të mërkurë.

Si pasojë e reshjeve raportohet se disa zona kanë mbetur pa energji elektrike.

Ndërkohë nga prurjet e shumta te ujit rrezikohet që të shkaktohen dhe permbytje.