Luis Suárez do të largohet nga Barcelona me parametra zero. Sipas RAC1 këtë të hënë në mëngjes, është arritur një marrëveshje për përfundimin e kontratës së sulmuesit uruguaian, i cili heq dorë nga një pjesë e vitit të tij të mbetur të kontratës për të qenë në gjendje të lirë.

Suárez do ta mbyllë aventurën e tij në Barcelonë këtë javë dhe e ardhmja e tij duket të jetë në LaLiga, konkretisht në Atlético Madrid.

Ai ka arritur një marrëveshje personale me klubin, edhe pse gjithmonë i lidhur me dy kërkesa.