Në top 10–shen më të veçantë: platformën online “Artsy”

Në top 10–shen më të veçantë: platformën online “Artsy”

Sukses i Kosovës në Bienalen e Venedikut. Në top – dhjetëshen më të veçantë: Platformën online “Artsy”.  Platforma online “Artsy” që është platformë e artit modern dhe kreativitetit, ka zgjedhur 10 pavilionet më dinamike dhe magjepsëse në  Bienalen e Venedikut, e në mesin e tyre është edhe pavilioni i Kosovës./21Media