Të plagosurit jashtë rrezikut

Të plagosurit jashtë rrezikut

Një automjet policie sot ishte në shënjestër të një sulmi terrorist në Turqinë juglindore, tha një zyrtar vendor.

Mahmut Demirtas, prefekt krahinor i Adana-s, tha se një zyrtar policie dhe katër kalimtarë u plagosën lehtë nga një bombë që shënjestroi autobusin i cili transportonte personelin e policisë, , raporton Anadolu Agency (AA).

Demirtas tha se një pajisje eksplozive e improvizuar ose një lloj tjetër bombe mund të jetë përdorur në sulmin në rrethin qendror Yuregir.