Sulmohet autobusi i linjës Kosovë-Austri

Sulmohet autobusi i linjës Kosovë-Austri

Është sulmuar me gurë autobusi me udhëtarë kosovarë nga serbët në “Velika Pllanë” të Serbisë. Autobusi i linjës Kosovë-Austri i kompanisë “Zhitia” po kalonte tranzit nëpër territorin e shtetit fqinj, Serbisë.

“Autobusi që ishte me udhëtar kosovar dhe linjë e rregullt është sulmuar nga serbët të cilët kanë gjuajtur me gurë.”, njoftoi Mefail Bajqinovci i VV-së./21Media