AAK- PSD në DebatPernime

AAK- PSD në DebatPernime

Koalicioni AAK- PSD në DebatPernime prezantuan planin për sundimin e ligjit.

Ramush Haradinaj tha se në mënyrë që të funksionojë rendi dhe ligji, pika e parë sipas tij është që këto dyja të zbatohen, ndërsa pika e dytë sipas tij është baza materiale.

“ Një qeveri e udhëhequr prej meje do ta rriste përkrahjen pra anën materiale për institucionet të rendit dhe ligjit, po flas për policinë, me falni që po përzi pak si siguri edhe AKI-në dhe ushtrinë, ndërsa njëkohësisht edhe për gjysqësorin do ta rrisnim bazën materiale”, tha Haradinaj./21Media