Ky është stadiumi më i madhë në Gedda

Ky është stadiumi më i madhë në Gedda

“Xhevahiri i shkëlqyeshëm” është nofka e stadiumit të “Mbretit Abdullah”, që do të organizojë Superkupën Italiane mes Juventusit dhe Milanit. Impianti është ndërtuar për njëmijë e një net dhe ka një kapacitet prej 62 mijë spektatorësh. Gjithashtu, ai është stadiumi më i madh në Gedda dhe i dyti më i madh në Arabinë Saudite.

E ndërtuar në vetëm dy vjet, ai u inaugurua në vitin 2014 dhe kushtoi plot 560 milionë dollarë.

Juventus dhe Milan do të zbresin në fushën e stadiumit të “Mbretit Adbullah ” të mërkurën e 16 janarit.