Trendi që do të dominojë këtë verë

Trendi që do të dominojë këtë verë

Nëse akoma nuk keni vendosur se cilat janë syzet që do të dominojnë gjatë këtij sezoni, tani është koha që të tregoni më shumë kujdes. Yjet kanë zgjedhur. Ato që do të dominojnë janë syzet e vogla.

Bella Hadid, Rihanna, Millie Bobby Brown dhe shumë të tjerë kanë zgjedhur një palë syze të vogla dhe me kaq, gjithçka është zgjidhur. Por edhe personazhe të tjerë si Kylie Jenner, e cila në tapetin e kuq të Met Gala.

Të të gjitha markave dhe të gjitha stileve, syzet e vogla, të rikthyera nga vitet ’90, kanë filluar të prezantohen në sfilata që nga gushti i vitit të kaluar, por kjo verë do të jetë dominuese.