Bahtiri: Mitrovica do t’i përngjajë një komune evropiane.-Matoshi: Do të punojmë për një Kosovë më të pastër

Bahtiri: Mitrovica do t’i përngjajë një komune evropiane.-Matoshi: Do të punojmë për një Kosovë më të pastër

Aksioni “Ta pastrojmë Kosovën”, i filluar dje po vazhdon edhe sot. Mitrovicën e Jugut janë mbledhur ta pastrojnë një numër i konsiderueshëm i qytetarëve. Kryetari i komunës së Jugut, Agim Bahtiri iu bëri thirrje qytetarëve që ta mbajnë Mitrovicën të pastër dhe iu premtoi që do t’i ngjasojë një komune evropiane, ndërsa, ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi tha se po punojnë për një Kosovë më të pastër./21Media