Kosova para sfidave rreth e votimit të Qeverisë së re në Kuvend

Kosova para sfidave rreth e votimit të Qeverisë së re në Kuvend

Pas nënshkrimit të marrëveshjes për koalicion sfidë e partive që synojnë të formojnë qeverinë e re është votimi në Kuvendin e Kosovës. Politologu, Ramush Tahiri, vlerëson se ekziston rreziku real që qeveria të mos votohet. Në rast të formimit, analisti Tahiri thotë se pas Pandemisë Covid19, sfidë për qeverinë e re është stabiliteti, zhvillimi ekonomik dhe dialogu me Serbinë.(Teksti- Kujtesta Bajrami NUHA)./21Media