Tahiri: Vendimi i Kushtetueses nuk mund të jetë ndryshe përveç të respektojë vullnetin e popullit

Njohësi i çështjeve politike Ramush Tahiri, ka folur për përplasjet mes presidentit dhe kryeministrit në detyrë, para vendimit të Gjykatës Kushtetuese dhe ka shprehur pikëpamjet e tij për këtë situatë. 
Ai tha se vendimi i Gjykatës nuk mund të jetë ndryshe përveç të respektojë vullnetin e popullit ndërkaq pret që të gjitha partitë të pajtohen me aktgjykimin e Kushtetueses./21Media