“Njeriu e ka fituar një kontratë në kohën e qeverisë Kurti, pse të jap dorëheqje?!”

“Njeriu e ka fituar një kontratë në kohën e qeverisë Kurti, pse të jap dorëheqje?!”

Pikërisht kërkesën e opozitës për dorëheqje e komentoi zëvëendëskryeministri Besnik Tahiri.

Vuri theksin te ministri e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, bashkëpartiakut të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Transmetojmë deklaratën e zëvendëskryeministrit Tahiri.