Fushatë për Kodin Civil. Tahiri: Kodi të reflektojë qëndrim modern.

Fushatë për Kodin Civil. Tahiri: Kodi të reflektojë qëndrim modern.

Ka filluar fushata informuese  ”Ligji i Familjes dhe Ligji i Trashëgimisë përmes Kodit Civil modern”. Pjesë e kësaj fushata ishte edhe ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe përfaqësues tjerë institucional e njohës të fushës./21Media