Politologu Ramush Tahiri, në emisonin ‘’Click’’ tha se nuk e di pse delegacioni i Kosovës pa ka frikë në dialogë me Serbinë.

Sipas tij, Serbia duhet ta njeh Kosovë, dhe Kosova duhet të jetë garanci për minoritetet.

‘’Nuk e di pse po frikësohet delegacioni i Kosovës, Vuçiqi thotë kompromis do këtë por shqiptaret nuk do i fitojnë krejt serbet nuk do i humbin krejt, qysh mund te përkufizohet kjo, nuk ka kompromise për pavarësi, për sovranitet, për integritet, Serbia duhet ta njeh Kosovën, Kosova duhet të jetë garanci për minoritetet’’, deklaroi Tahiri./21Media