Tahiri: Pakoja ekonomike do të hyjë në funksion në të gjitha komunat.- Gjini: Komuna e Gjakovës ka pasur disa probleme 

Tahiri: Pakoja ekonomike do të hyjë në funksion në të gjitha komunat.- Gjini: Komuna e Gjakovës ka pasur disa probleme 

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës Besnik Tahiri, ka vizituar sot Komunën e Gjakovës, ku është pritur nga kryetari i kësaj komune Ardian Gjini, me të cilin diskutuan për menaxhimin e situatës së pandemisë Covid-19 dhe çështje të tjera zhvillimore në nivelin komunal./21Media