Takim emocionues mes ushtarit ukrainas dhe të birit të tij

Kanë kaluar mbi një vjet që forcat e armatosura ukrainase që po luftojnë kundër ushtarëve të presidentit rus, Vladimir Putin.

Shumë ushtarë ukrainas nuk kanë takuar më të dashurit e tyre pasi që gjenden në fronte të ndryshme të luftës.

Megjithatë ka raste kur ushtarët kanë mundësi që të qëndrojnë për disa minuta krahas familjarëve të tyre dhe pamjet janë tejet emocionuese.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, një fëmijë takon babanë e tij ushtarak për herë të parë pas disa javësh luftime kundër rusëve.

Back to top button