Intervistë me gazetarin Gjek Gjonlekaj!

Intervistë me gazetarin Gjek Gjonlekaj!

Në një interviste te realizuar nga kolegu Halil Mula me ish gazetarin e “Zërit të Amerikës” Gjek Gjonlekaj, me rastin e 22 vjetorit te shkuarjes në amshim të Shën Terezës, ju do të mund të njiheni me takimet dhe përjetimet më të veçanta që gazetari Gjonlekaj ka pasur. Në ketë intervistë po ashtu do te njiheni edhe me  punën dhe përkushtimin e Nënë Terezës për popullin shqiptar, gjithmonë sipas asaj që gazetari Gjek Gjonlekaj ka deklaruar./21Media