U pajtuan për thellim të bashkëpunimit politik, ekonomik dhe kulturor

U pajtuan për thellim të bashkëpunimit politik, ekonomik dhe kulturor

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të shtetit të Maltës, Carmelo Abela u prit në takim nga presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ministri i Tregtisë, Endrit Shala dhe ai i Kulturës, Kujtim Gashi. Gjatë këtyre takimeve, palët u pajtuan për ngritje të bashkëpunimit politik, ekonomik dhe tregtar./21Media