2020 ishte viti kur gjithçka hyri në internet. Nga takimet virtuale dhe mësimdhënia në internet te shoqërimi në një ekran. Shumë prej nesh kanë kaluar kohë të gjatë para kamerave por, me ndërprerje nga kafshët shtëpiake dhe fëmijët dhe madje edhe dikush që merr flakë gjatë një takimi virtual. Njerëzit ende nuk e kanë zotëruar atë, transmeton rtv21.tv.

Këtu keni një vështrim në disa nga rastet kur në internet nuk shkuan ashtu siç duhet./21Media