Ish-maturantët e Normales së Prishtinës takohen çdo shtator

Ish-maturantët e Normales së Prishtinës takohen çdo shtator

Edhe pse po jetojmë në një epoku ku mënyrat e komunikimit janë lehtësuar dukshëm, takimet e gjeneratave janë të rralla. Por, duket se për gjeneratën e parë të normalistëve me pesë vjet, sot e 60 vjet nuk egziston ndonjë barrierë. Kjo për faktin, se edhe pas 60 vitesh, që kur ata kanë përfunduar maturën, ata takohen rregullisht, të shtunën e fundit të shtatorit. Ata kësaj radhe shënuan 60 vjetorin e maturës duke kujtuar sfidat dhe sukseset e kësaj gjenerate./21Media