Takohen Mustafa dhe Kurti

Takohen Mustafa dhe Kurti

Kush me kë do të ndërtojë koalicion? Një mundësi që përmendet është LDK- Vetëvendosje.

Gjatë ditës u takuan kryetarët e këtyre dy partive Isa Mustafa dhe Albin Kurti.

Pas bisedës u mjaftuan me kumtesa. Janë pajtuar për qeveri që ua kthen shpresën qytetarëve./21Media