Nuk ka marrëveshje për koalicion deri më tani

Nuk ka marrëveshje për koalicion deri më tani

Kryetari i AAK-së  Ramush Haradinaj dhe ai i Nismës Socialdemokrate Fatmir Limaj kanë zhvilluar sot takim. Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj tha se vullneti është dy palësh për lidhje të koalicionit por ende nuk ka marrëveshje./21Media