Krasniqi: Prej momentit të vendosjes së taksës 100 për qind, është rritë importi

Krasniqi: Prej momentit të vendosjes së taksës 100 për qind, është rritë importi

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka futur në regjistrim komunat veriore, me ç ‘rast kryeshefi i ASK-së, Isa Krasniqi, tregon se në Zveçan, Zubin Potok, Leposaviq dhe Mitrovicë e Veriut, numri i banorëve është 41 mijë banorë. Krasniqi thotë se është rritur importi dhe çmimi i disa mallrave pas taksës 100 për qind./21Media