Krasniqi: Zgjidhja e Termokosit ndikon shumë më shumë në pastrim të ajrit

Krasniqi: Zgjidhja e Termokosit ndikon shumë më shumë në pastrim të ajrit

Zgjerimi i rrjetit të ngrohtores së kryeqytetit, konsiderohet zgjidhje e problemit të ndotjes së ajrit dhe jo taksa prej 10 euro për automjetet që hyjnë në Prishtinë, konsiderojnë asambleistë të komunës së Prishtinës dhe qytetarë./21Media