Qëndisja është një zanat që shumë prej nesh e lidhin me duart e ngrohta dhe të kujdesshme të gjysheve tona.

Një nga tendencat më të fundit të tatuazheve vendos copa të qëndisjes së ndërlikuar drejt në lëkurën e njerëzve, dhe ato duken njëkohësisht avangarde dhe nostalgjike., përcjell portali rtv21.tv

Këtu janë mbledhur disa mostra të shkëlqyera të tatuazheve “të qëndisura”.

Punimet e artistes Fernanda Ramirez:

Artistja Duda Lozano 

/21Media