"Prite të gjelbrën" nga muaji korrik transmetohet live edhe në RTV21

“Prite të gjelbrën” nga muaji korrik transmetohet live edhe në RTV21

Njëri ndër emisionet më të dëgjuara në radiot e vendit “Prite të gjelbrën” i cili transmetohet në radio 21 nga muaji korrik do të transmetohet live edhe në RTV21.

Prej të hënes e deri të premten, me fillim prej orës 09:05 – 11:00 mund të ndiqni “Prite të gjelbrën”  edhe në ekranin televiziv me moderatorin dhe dj Robin. /21Media