Kërkohet bashkëpunim për të krijuar vend të sigurtë për fëmijët

Kërkohet bashkëpunim për të krijuar vend të sigurtë për fëmijët

Vetëm gjatë këtij Viti janë arrestuar 984 persona të dyshuar për përdorim të drogës, në mesin e tyre 194 nxënës. Kjo u tha në mbledhjen e Task Forcës Shtetërore për Anti Drogë dhe Siguri në Shkolla, ku u kërkua bashkëpunim për të krijuar vend të sigurt për fëmijët./21Media