Femrat më të bukura sipas shenjave të horoskopit

Femrat më të bukura sipas shenjave të horoskopit

Është më se e ditur se bukuria në shumë raste është gjenetike. Mirëpo te ndalemi pak edhe tek asterologjia. Në këtë fushë më anë të shenjave të horoskopit përcaktohet edhe personaliteti jonë. Por jo vetëm kaq asteorologjia ka shkuar deri në atë pikë sa klasifkohet edhe dukja e jashtme në bazë të shenjave të horoksopit. Kështu femrat të cilat konsiderohen më të bukurat iu përkasin këtyre shenjave:

Në vendin e parë është Luani. Kjo shenjë konsiderohet edhe si shenja më dominuese në zodiak në shumë kategori, e prijnë edhe në këtë lëmi. Femrat Luan konsiderohen të jenë mjaft tërheqëse sa për të bërë për vete çdo mashkull. Ekspertët tregojnë se këto shenja kanë sensualitet që të mahnitë.

Në vendin e dytë është shenja e Ujorit. Femrat që i përkasin kësaj shenje konsiderohen të kenë sy të cilët tërheqin si dhe kanë një stil dhe mënyrë të veçantë të veshjes.

Ndërkaq femrat Peshore karakterizohen për fytyren dhe duart e bukura. Këtyre femrave u pëlqen më shumë thjeshtësia. Pa grim duken edhe më bukur./21Media