Ka shumë mënyra që ju ndihmojnë njerëzve të duken më të rinj, joga, meditimi, dieta dhe shumë të tjera. Të dukeni sikurse 25 vjeçe ndonëse realisht i keni 70, është vërtetë e paimagjinueshme. Por për shumë njerëz në këtë artikull është shumë e vërtetë./21Media

Vera Wang, 70 vjeçe

Iman, 64 vjeçe

Halle Berry, 53 vjeçe

Courteney Cox, 56 vjeçe

Yolanda Hadid, 56 vjeçe

Heidi Klum, 47 vjeçe

Cindy Crawford, 54 vjeçe

Christie Brinkley, 66 vjeçe