Të famshmet punësojnë një ekip me stilistë dhe grimerë në mënyrë që të duken sa më unike dhe origjinale në paraqitjet e tyre publike. Por jo çdonjëra ia del të duket unike.

Përderisa disa mundohen të marrin vetëm disa detaje apo tipare nga koleget e tyre, të tjerat kopjojnë plotësisht veshjet e tyre./21Media

Kate Middleton dhe Caitlin Jenner

Rihanna dhe Rita Ora

Naomi Campbell dhe Kim Kardashian

Madonna dhe Lady Gaga

Kate Moss dhe Sienna Miller

Mariah Carey dhe Ariana Grande

Victoria Beckham dhe Chloe Moretz

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner

Princess Diana dhe Kate Middleton

Angelina Jolie dhe Jennifer Aniston

Christina Aguilera dhe Kim Kardashian